Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g6.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl10g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal1g1g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.6g2.6g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207