Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria7.7g15kcal0.7g0.8g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal1.4g2.8g4g0g
Valittu annoskoko20g26kcal0.7g1.4g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.4g0.7g1g0g
Arvot/100g100g132kcal3.6g7.2g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823