Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty6.2g8.6kcal0.3g1.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal1.6g4.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko20g16kcal0.8g2.1g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g82kcal4.1g10.8g1.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753