Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal1.6g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko20g10kcal0.8g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g3.6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177