Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu7.5g16kcal0.6g0.5g1.3g0.1g
Ketsuppi, Felix0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka2.6g1.5kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.7g10kcal1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g64kcal3.4g2.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g32kcal1.7g1.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g161kcal8.6g7.1g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493