Jauhoton pizzapohja LCHF

Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g5.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.4g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal4.8g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko20g37kcal2.4g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.2g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g189kcal12.3g1g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277620