Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.4g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal0.4g4.4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko20g12kcal0.2g2.2g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal1g11.2g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920