Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 14g8.7kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)4.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.4g2g1.2g0g
Valittu annoskoko20g12kcal0.7g1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g61kcal3.6g5.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716