Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.2g4.2kcal0.1g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal1g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko19g25kcal0.5g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.3g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g131kcal2.6g1.5g11.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412