Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.5g5.1kcal0g0g0.5g0g
Kaurahiutale 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g1.9g6.2kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal6.2g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko20g39kcal3.1g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.6g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g201kcal15.8g2.6g13.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203