Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g9g15kcal0.8g1.1g0.7g0.4g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g67kcal3.8g2.6g4.4g0.8g
Valittu annoskoko20g34kcal1.9g1.3g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g172kcal9.7g6.7g11.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257