Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer4.1g21kcal0.2g2.3g1.2g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.6g9kcal0.1g0.9g0.6g0g
Vispikerma Flora 20%7.1g16kcal0.2g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g111kcal2.6g7.2g7.8g0.4g
Valittu annoskoko20g55kcal1.3g3.6g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.7g1.8g2g0.1g
Arvot/100g100g284kcal6.7g18.5g20g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452