Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino4.2g14kcal1g2.2g0.2g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal4.8g5.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g30kcal2.4g2.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal12.2g14.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649