Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen1g5.3kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 4.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Perunajauho 1dl=70g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal1.4g11.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g37kcal0.7g5.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.4g2.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g190kcal3.6g29.1g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624