Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.8g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g1.6g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 8.1g5.1kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.6g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2g2.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1g1.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915