Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.3g4.2kcal0.7g0g0.2g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2g2.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal1g1.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g6.1g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970