Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g2.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g100kcal2g14g3.8g0.4g
Valittu annoskoko20g50kcal1g7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.5g3.5g1g0.1g
Arvot/100g100g256kcal5.1g35.9g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287