Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g1.9g3.4kcal0g0.2g0.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4.6g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)4.8g17kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Plus maito (Valio), annos 100g1g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto1.4g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal4g7.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g37kcal2g3.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1g1.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g188kcal10.2g18.9g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445