Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g12g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)5.2g12kcal1g0g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal3g1.8g2.2g0g
Valittu annoskoko20g19kcal1.5g0.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.6g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353