Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g10g15kcal1.9g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Eldorado sinihomejuusto1g3.9kcal0.2g0g0.4g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal4.6g0.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko20g35kcal2.3g0.3g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.2g0.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g179kcal11.7g1.5g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300272