Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen0.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g7.4g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Katkarapu 10g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal3g0.8g3.6g0g
Valittu annoskoko20g25kcal1.5g0.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g126kcal7.6g2g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666