Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 8.9g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper8.9g26kcal2.3g0g1.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal4.8g0.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko20g43kcal2.4g0.2g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.2g0.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g221kcal12.2g1g18.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672