Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Uudet perunat keitetty6g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Keräkaali, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal0.8g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal0.4g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g56kcal2.1g7.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745