Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1.2g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.6g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.6g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196