Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman8.5g15kcal1g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.3g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal2.4g1.2g3.2g0g
Valittu annoskoko19g25kcal1.2g0.6g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.6g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g130kcal6.2g3.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475