Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow3.8g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.9g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal3.8g7g5.8g0.4g
Valittu annoskoko20g48kcal1.9g3.5g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1g1.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g248kcal9.7g17.9g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094