Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2.2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g3.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g2.5g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka7.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.7g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal5.8g3.4g3.6g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.9g1.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.5g0.9g0.9g0g
Arvot/100g100g179kcal14.8g8.7g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364