Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal1.9g0g1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.6g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g4.9g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Puolukka 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal4.8g2.8g3.4g0g
Valittu annoskoko20g31kcal2.4g1.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.2g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal12.2g7.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667