Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)10g12kcal1.9g0.3g0.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g63kcal5.2g1.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g31kcal2.6g0.6g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g161kcal13.3g3.1g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895