Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2.7g3.5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.4g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.6g4.6g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964