Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g4.1g14kcal0.5g2.4g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8.4g3kcal0g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal1.2g12g1.4g1.4g
Valittu annoskoko20g35kcal0.6g6g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.3g3g0.4g0.4g
Arvot/100g100g178kcal3.1g30.6g3.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496