Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g5.6g7.3kcal1.2g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal2.6g1.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal1.3g0.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal6.6g3.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589