Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 6.1g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6.1g7.8kcal1.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.8g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal4g1g1.8g0.6g
Valittu annoskoko20g19kcal2g0.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g99kcal10.2g2.6g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374