Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa7.1g10kcal1.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl1.8g5.7kcal0.2g1.1g0g0.2g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal3.6g5.4g1g0.6g
Valittu annoskoko20g24kcal1.8g2.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.9g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g121kcal9.2g13.8g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315287