Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5.8g6.5kcal1.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%2.9g6.1kcal0.5g0g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.2g6kcal0g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk2.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.7g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper2.9g10kcal0.3g2.1g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal4.4g4.8g3.4g0g
Valittu annoskoko20g37kcal2.2g2.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.1g1.2g0.9g0g
Arvot/100g100g188kcal11.3g12.3g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662