Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.7g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.2g1g1.6g0.4g
Valittu annoskoko19g12kcal0.6g0.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.1g2.6g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051