Kaalilaatikko, sikahyvä

Kaalit ja sipulit haudutetaan (alle tunti) tai kuullotetaan.

Kaikki aineet sekaisin, uuniin 200c tunnin verran.

Paistamisen loppupuolella juustoraastetta vielä pinnalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 473 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkkuja felix (Felix), annos 310g1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche 18 % 200 g (Rainbow), annos 100g2.1g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1.4g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2.2g1.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal1.1g0.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.6g3.1g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316077