Inkivääri-luumukakku

Keitä luumu ja raastettu inkivääri pehmeiksi.

Soseuta, makeuta ja mausta (esim.

vaniljaa, piparkakkumaustetta, sitruunaa).

Lisää rahka, kananmuna.

Lisää jauhoihin leivinjauhe (1 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita taikinaan.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.

---
Jauhoja kuluu vajaa 2 dl, voi olla vehnää, ruista, hirssiä, kookosta..

käytä tarvittaessa ksantaania.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luumu kivetön, kuivattu 3.9g7.9kcal0.2g1.5g0g0.3g
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton rasvaton (Rainbow), annos 250g4.9g3.1kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Agave siirappi (Biona), annos 20g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.9kcal0.2g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal2g6.8g0.2g1.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1g3.4g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal5.1g17.3g0.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317054