Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 5.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g12kcal0.2g1.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.5g4.6g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643