Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit miltei kypsiksi väljässä lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha.

Mausta makusi mukaan.

Sekoita jauheliha ja makaroonit keskenään ja lisää joukkoon osa juustoraasteesta.

Kaada isoon uunivuokaan ja kaada munamaitoseos päälle.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa 200 asteessa n. 40 min.

1 iso


sipuli

400 g


naudan jauhelihaa



mustapippurirouhetta



suolaa



paprikajauhetta

400 g


makaroonia

2 kpl


lihaliemikuutiota



vettä

munamaito:

1 l


maitoa

2


munaa



suolaa



mustapippurirouhetta

200 g


juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.4g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio8.6g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.7g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g63kcal4g5.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko19g32kcal2g2.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10.3g14.4g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320417