Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal0.6g1.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko20g11kcal0.3g0.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.5g3.1g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060