BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)16g30kcal2.4g0.1g2.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal5.2g2g4.4g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.6g1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.3g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g178kcal13.3g5.1g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811