Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g5.6g18kcal1.2g3.2g0.1g0.7g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal2.4g17.6g0.2g1.4g
Valittu annoskoko20g41kcal1.2g8.8g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.6g4.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g207kcal6.1g44.9g0.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976