Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale7.2g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras3.9g12kcal0.5g2.2g0.1g0.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)6g3.6kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal5g5.6g2g0.6g
Valittu annoskoko20g31kcal2.5g2.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g160kcal12.8g14.4g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789