Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 11g22kcal2.1g0g1.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)3.3g5.9kcal0.6g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g64kcal6g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko20g32kcal3g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.5g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.5g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164