Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g13g18kcal1.9g0.4g1.1g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g3.9g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal4.2g1.2g4.2g0g
Valittu annoskoko20g28kcal2.1g0.6g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.1g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g144kcal10.8g3.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070