Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl11g36kcal1.5g6.9g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g80kcal3.2g13.8g1.4g1.2g
Valittu annoskoko20g40kcal1.6g6.9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.8g3.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g205kcal8.2g35.2g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108