Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 2.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g1.1g2.8kcal0g0g0.3g0g
Piparjuuri, annos 10g1.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g18kcal0.2g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.1g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal0.5g5.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767