Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g11g38kcal1.5g7.1g0.3g0.7g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto2.4g10kcal0.3g0g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.7g0.6kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 2.4g16kcal0.4g0.1g1.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g144kcal4.6g15g7.2g2.2g
Valittu annoskoko20g72kcal2.3g7.5g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g36kcal1.2g3.8g1.8g0.6g
Arvot/100g100g368kcal11.8g38.5g18.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278