Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g4.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Mango (tuore)3.9g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Avokado, kuorittu, kivetön 4.6g9kcal0.1g0g0.9g0.3g
Verigreippi, annos 250g3.9g2kcal0g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal0.4g2.4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko20g32kcal0.2g1.2g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.1g0.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g166kcal1g6.2g14.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037